T 0418-581489 E info@zeeuwbouw.nl

Gratis onderhoudcheck

Ongetwijfeld is het heel herkenbaar voor u.

U woont heerlijk in uw woning, maar maakt zich zorgen over het onderhoud of loopt tegen ongemakken aan. Een kierende deur, vochtplekken op de muur of losliggende dakpannen. Hoe pak ik dit nu aan? En hoe weet ik, dat mijn pand tijdig het juiste onderhoud krijgt zodat duur onderhoud op termijn niet nodig is?

De onderhoudsmensen van de Zeeuw helpen u bij het krijgen van grip op het onderhouden van uw gebouw. Hoe doen we dat voor u?

Wij bieden u het 4 stappenplan waarbij wij u ontzorgen bij het onderhouden van uw gebouw. De eerste stap maken wij vrijblijvend samen met u. U krijgt een helder beeld van de onderhoudsstaat en van ons vakmanschap. In de volgende stappen maken wij een plan en pakken wij het onderhoud aan. Eenmalig of periodiek.

En u krijgt een eigen onderhoudsvakman, welke altijd voor u ter beschikking staat. Dat is pas ontzorgen!

Hoe krijgt u grip op het onderhoud van uw gebouw? Doorloop het 4 stappenplan en u hebt een hele zorg minder.

 1. Vraag de gratis onderhoudscheck aan.  Een grondige inspectie van uw gebouw wordt uitgevoerd en u ontvangt een uitgebreid verslag van de onderhoudsstaat. Binnen twee weken.
 2. Krijg grip op uw onderhoud. Wij maken een offerte voor het noodzakelijke onderhoud. We spreken het met u door en stemmen dit af met uw wensen. Er ligt een onderhoudsplan.
 3. Voer onderhoud uit. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens het plan. Door onze vakmensen of samen met u. Uw gebouw kan er weer tegen voor de komende periode.
 4. Maak met ons een onderhoudsafspraak.  U bent dan er verzekerd van, dat wij jaarlijks contact met u opnemen voor een check en service. Voor een vast bedrag. En u zit nergens aan vast maar bent er wel verzekerd van, dat wij denken aan uw pand.  Daarnaast bent u ook verzekerd van:
  • jaarlijkse check & service
  • klein onderhoud direct geregeld
  • geen achterstallig onderhoud
  • binnen één werkdag een passende oplossing. Dat is pas ontzorgen!
Voorkom duur onderhoud en doe de gratis onderhoudscheck.

Bel voor een afspraak 0418-581489  of mail ons  info@zeeuwbouw.nl