T 0418-581489 E info@zeeuwbouw.nl

Particulier Opdrachtgeverschap

 

Als particulier opdrachtgever bent u altijd al belangrijk geweest voor ons bedrijf. En u zult als klant altijd ons hoofddoel zijn wanneer het gaat om tevredenheid en zorg. Voor ons bedrijf is het vanzelfsprekend, dat u als klant centraal staat.

Om dit in praktijk te brengen zien we dat de bouwpraktijk complex kan zijn. Om te komen tot het bouwen moet er voldaan worden aan allerlei voorschriften en vergunningen. Maar niet alleen dat, als opdrachtgever hebt u ook veel te kiezen en te beslissen. Als bouwbedrijf richten wij ons erop u te ontzorgen en hebben wij het Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap geïntroduceerd. Samen met een slagvaardig team gaan wij aan de slag met uw opgave. Een architect schuift aan, een specialist energiezuinig bouwen en wij als bouwer schetsen samen met u het eindbeeld waar we naar toe werken. Dat kan gaan over een energiezuinige woning, dat kan gaan over een levensloopbestendige woning. Met de specifieke kennis van de teamleden kunnen wij uw wensen vorm geven.

De eerste stappen zetten wij met u vrijblijvend. U kunt aan onze aanpak wennen, zien en voelen wat wij u bieden. Wij kunnen ons goed verdiepen in de opgave en randvoorwaarden. Vanuit deze eerste stappen doen wij u een concreet voorstel. Een voorstel wat uiteindelijk leidt tot een mooi project. Uw wens, welke we samen realiseren!

Maak kennis met onze aanpak en bel vrijblijvend 0418-581489 of E-mail ons. info@zeeuwbouw.nl