T 0418-581489 E info@zeeuwbouw.nl

bouwen met

Met liefde voor het ambacht en met vakmanschap gebouwd.

 

Voor en samen met opdrachtgevers de opgave realiseren. Kwaliteit leveren met aandacht voor mens, gebouw en detail. Dat is waar bouwcombinatie de Zeeuw voor staat. Zo is het bouwbedrijf tot ver in de regio bekend en heeft het bewezen tal van kleine en grote bouwopgaven met verve te realiseren. Vakmanschap is daarbij een vereiste om dit goed te realiseren en onze werknemers zijn dan ook ons grootste bezit.

Bouwcombinatie de Zeeuw is een all round bouwbedrijf, welke bouwkundige projecten realiseren van klein tot groot, waarbij de aandacht voor kwaliteit en vakmanschap een vereiste is. Zo realiseert het bouwbedrijf woningen, bedrijfsgebouwen en winkels, maar ook renoveert het kozijnen, daken en interieurs. Een speciale plek in ons hart krijgt ons cultureel erfgoed. Bij de restauratie van oude gebouwen komt onze liefde voor het ambacht en ons vakmanschap optimaal tot zijn recht. Opdrachtgevers vinden in bouwcombinatie de Zeeuw een bouwer met een open sfeer die weet wat bouwen is en weet wat samenwerken is. Met een beide benen op de grond en een slagvaardige aanpak. Met duidelijke afspraken over taakverdeling, verantwoordelijkheden en te leveren kwaliteit creëert het bouwbedrijf een optimaal klimaat waarin spraakmakende en kwalitatief hoogwaardige projecten gerealiseerd kunnen worden.

In bouwcombinatie de Zeeuw vindt u een optimale partner voor het realiseren van uw bouwwensen. Vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van de opgave. Het bouwbedrijf nodigt u uit voor een vrijblijvende kennismaking met het bedrijf om te proeven waarom wij het goede bedrijf zijn om uw bouwwensen te realiseren.